Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

SCHAUMANN - Un concept de succes

Scopul companiei este acela de a maximiza satisfactia clientilor interesati de productia animaliera.

Fiecare cumparator ar trebui sa se bucure de un concept de hranire personalizat, care sa ia in considerare nevoile individuale ale fermei sale si circumstantele in care acesta isi desfasoara activitatea. Beneficiind de produse inovatoare si de inalta calitate, fermierii au parte de un sistem de lucru eficient, sustenabil si viabil din punct de vedere economic.

Integrarea stransa a unitatilor noastre proprii de cercetare, a tehnologiilor noastre proprii de productie si a serviciilor de consultanta cu privire la intreaga gama de produse reprezinta, in esenta, piatra de temelie a strategiei corporatiei noastre.

Cercetare si dezvoltare


Dialogul continuu intre cercetare si practica” a fost principiul care a inspirat si a ghidat SCHAUMANN in formarea propriei sale companii de cercetare, ISF GmbH.

Folosind echipe multiple cu expertiza in domenii diferite si facand schimb de idei cu institute renumite la nivel mondial, dezvoltam astazi noi produse inovatoare printr-un proiect multinational, ISF SCHAUMANN FORSCHUNG.

Facilitatile ISF permit desfasurarea a numeroase activitati independente, atat in laborator, cat si in ferme.

Rezultatele sunt produse complet dezvoltate, orientate catre nevoile practice ale fermierilor, dar incorporand in acelasi timp cele mai recente descoperiri stiintifice.

 

Afla mai multe despre ISF SCHAUMANN Research

Productie sigura orientata catre nevoile clientului


Tocmai pentru ca dispune de propriile fabrici de productie in diferite locatii din Europa, compania este in masura sa garanteze calitatea superioara si flexibilitatea productiei, in conformitate cu nevoile clientilor. Gama extinsa de produse este realizata in fabrici moderne si eficiente, fiind supusa, in tot acest proces, celor mai severe standarde de management al calitatii.

 

Afla mai multe despre managementul calitatii

Sfaturi de calitate de la profesionisti in domeniu


Fiecare ferma este unica. Identificarea necesitatilor individuale ale ei si coordonarea acestora cu standardele de hranire prin Conceptul SCHAUMANN constituie o sarcina esentiala a echipei noastre de vanzari. Produsele SCHAUMANN sunt vandute exclusiv de catre angajatii si partenerii nostri, cu totii avand cunostinte specializate si o buna intelegere a conceptului de hranire. Sfaturile referitoare la folosirea eficienta a produselor si stabilirea ratiilor alimentare constituie, prin urmare, parte a gamei noastre de servicii. Pentru clientii care fac solicitari speciale, putem aloca profesionisti care sa furnizeze, mai departe, servicii de consultanta si management.