Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

Produse in testare

Efectele pozitive ale MIZI la creșterea vițeilor

Ingredientul activ inovator MIZI și-a dovedit eficacitatea în creșterea vițelului în numeroase studii. Creșterea sporului mediu zilnic in faza de alăptare și scăderea riscului de îmbolnăvire, cum ar fi diareea sau colica.

BONSILAGE ALFA confirmă în fermă

BONSILAGE ALFA combină diferite tulpini de bacterii lactice care sunt adaptate în special condițiilor grele de silozul de lucerna și trifoi . Aditivul biologic de însilozare a confirmat în fermă

Bonsilage Fit G transformă zahărurile

BONSILAGE FIT G echilibrează deficitul de energie, în special la începutul lactației. Aditivii pentru însilozare optimizează proprietățile energetice ale silozurilor de iarbă și asigură o stabilitate aerobă ridicată. Aceasta susține metabolismul vacii.

MIZI reduce diareea la purceii înțărcați

MIZI și-a dovedit eficacitatea împotriva diareei la purceii înțărcați în diferite studii. Ingredientul activ SCHAUMANN din oxid de zinc micronizat (ZnO) oferă siguranță în faza critică de înțărcare și ajută la reducerea pierderilor de performanță.

Aditivii de insilozare BONSILAGE- confirma la competiția organizate de Camera Agricolă din Saxonia Inferioara

Erneut konnte Europas führendes Siliermittel BONSILAGE seine Stärke beim Silagewettbewerb der Landwirtschaftskammer Niedersachsen beweisen. die ersten Plätze belegten mit BONSILAGE behandelte Silagen.

Însilozare rapida cu BONSILAGE SPEED G

Tulpina  Lactobacillus diolivorans, conținută în Bonsilage SPEED G, este capabilă să producă cantități mari de acid acetic care inhibă drojdiile și mucegaiurile.

Un aport suplimentar de propilenglicol cu BONSILAGE FIT G

Deficitele energetice, în special la începutul lactației, reprezintă o problemă în fermele de vaci de lapte. BONSILAGE FIT G optimizează proprietățile energetice ale silozului de iarbă și asigură o stabilitate aerobă ridicată.

Studiu practic: monogliceridele măresc câștigul zilnic în greutate și îmbunătățesc rata de conversie a hranei pentru animale

Monogliceridele (MCM) susțin sănătatea intestinului și încurajează creșterea puternică și consecventă a porcilor până la sfârșitul perioadei de îngrășare. Consumul de furaje și rata de conversie sunt pozitive.

RUMIVITAL®i - performante superioare din furajele dumneavoastra

Efectul Rumivital®i a fost testat si confirmat in diferite tipuri de ratii, la ferme, de catre Institutul de Cercetare Schaumann. Rumivital®i convinge prin folosirea partial in TMR cu valori de NFC in gama 385 g NFC/kg substanta uscata (SU).

Efectele PROVITA LE sunt confirmate de FH Bingen

A current trail with rearing calves confirms again the potential of PROVITA LE, the probiotic for calves. There could be observed a significant improvement in daily gains and feed conversion rate of the animals.

Ingrășarea porcilor cu CERAVITAL crește profitabilitatea

Un studiu cu 602 de porci pentru îngrășare a arătat impresionanta creștere in greutate de zi cu zi precum și un bun nivel de conversie a hranei. Astfel, a arătat, de asemenea, avantajele de performanță economică prin CERAVITAL.

Concurență de însilozare la Camera de Agricultură a Saxoniei Inferioare - victoria impresionantă a BONSILAGE

Camera de Agricultură din Saxonia Inferioară organizează în fiecare an un concurs de BONSILAGE- pentru a premia fermele cu cel mai bun management al furajelor sau cele mai bune silozuri.

RINDAMIN BP - pansament gastric

RINDAMIN BP  contine o combinatie speciala de trei substante tampon extrem de eficiente, care previn acidiferea in exces. Rezultatul: aport de hrana stabil, cu productie constanta de lapte si nivel constant de grasime in lapte.

SCHAUMALAC 50 PLASMA G - scroafele inregistreaza o mai buna conversie a hranei

Rezultatele inregistrate in cadrul unui grup de 450 de scroafe au confirmat eficienta SCHAUMALAC 50 PLASMA G. Castiguri in greutate zilnice mai mari, conversie a hranei imbunatatita si viabilitate economica garantata a cresterii porcilor.

Aditivul biologic pentru silozuri BONSILAGE PROTECT se dovedeste protector impotriva bacteriilor Clostridia in masa mediu-uscata de hrana

Studiile efectuate la ferme confirma ca BONSILAGE PROTECT ofera o protectie eficienta impotriva proliferarii bacteriilor Clostridia si a incalzirii silozurilor in masa mediu-uscata de hrana.

SCHAUMA OMNI-S – Studiu practic cu 300 de scroafe confirma sporirea fertilitatii si a vitalitatii

Rapoarte ale activitatilor practice confirma: SCHAUMA OMNI-S contribuie la un comportament mai intens in perioada de calduri si la o rata de conceptie mai mare. Efectele pozitive ale SCHAUMA OMNI-S au fost prezentate in cadrul unui alt studiu practic.

Tauri pusi la ingrasat – Comparatie a variantelor standard si premium de RINDAMAST

Folosirea produselor RINDAMAST imbunatateste conversia hranei, sustine aportul de hrana, imbunatateste cresterile in greutate zilnice si asigura un echilibru general al animalelor.