Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

Noutati

Inovații în programul de acizi SCHAUMANN
13.11.2019

Odată cu reorientarea programului de acizi SCHAUMACID, SCHAUMANN combină concepte dovedite cu inovațiile și rezultatele cercetărilor ISF Schaumann. Noile combinații de acizi SCHAUMACID susțin sănătatea intestinală în special în diferitele domenii de aplicare.

MiCu – cupru micronizat
11.11.2019 - 

Utilizarea de concepte noi pentru a maximiza diferitele proprietăți ale cuprului. Agentul inovator MiCu promovează sănătatea și performanța purceilor fără a depăși limitele maxime.

Produse noi in domeniul acidifiantilor SCHAUMANN
24.04.2019 - 

Odata cu reorganizarea programului din domeniul acizilor SCHAUMACID, SCHAUMANN combina conceptele consacrate cu inovatiile si cercetarea ISF SCHAUMANN.

MiZi – oxid de zinc micronizat pentru performanțe sporite la creșterea vițeilor
10.04.2019

Ingredientul activ inovativ MIZI al lui Schaumann îmbunătățește creșterea vițeilor în perioada de alăptare și întărește sistemul imunitar.

Relansarea Logo-ului SCHAUMANN
05.11.2018

Cu ocazia celei de-a 50-a aniversări a emblemei și a celei de-a 80-a aniversări a companiei, Schaumann a relansat logo-ul bine cunoscut.

MiZi - noul concept pentru purcei
17.10.2018 - micronizează ZnO

Diareea este una dintre cele mai frecvente boli la purceii cu flatdeck. Ingredientul activ inovator  MiZi ajută la prevenirea acestui lucru.

DLG-Imagebarometer 2017- Schaumann continuă să conducă
05.12.2017 - 

Ca și în anii precedenți, Schaumann isi  apăra poziția de vârf împotriva concurenților

Intarcarea viteilor - maximizeaza ingesta zilnica cu OLIGOELEMENTELE CHELATATE PE BAZA DE BIS-LIZINAT
25.10.2017 - Noile studii confirma efectul

SCHAUMANN utilizeaza in substituentul de lapte si potentiatori , formule noi de aminoacizi (aminochelati)  precum  Cu si Zn - bis – lizinat. Combinația inteligentă și modernă de aditivi susține creșterea vițeilor puternici și sănătoși.
 

BONSILAGE. Îmbunătățirea măsurabilă a calității furajului.
21.03.2017 - 

Noul BONSILAGE – din gama BASIC, SPEED și FIT oferă soluția unor produse orientate către fiecare tip de siloz. Experiența vastă a cercetătorilor SCHAUMANN – se regăsește în selecția continuă și înregistrarea celor mai potivite tulpini de bacterii.

DLG-Imagebarometer 2016
30.11.2016 - Schaumann continuă să conducă

Ca și în anii precedenți, Schaumann a fost pe primul loc în sondajul Barometrul DLG.

Premiul DLG pentru 60 de ani de activitate in calitatea furajelor mixte
24.11.2016 - 

Cu prilejul EuroTier 2016, companiei SCHAUMANN a fost acordat un certificat de "Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG)" pentru cei 60 de ani ca membru în DLG-pentru furaje mixte.

AMINOTRACE - Un salt cuantic in hranire
13.10.2016

Utilizarea de chelați si de aminoacizi din hrana animalelor a crescut în ultimii ani. În acest context, ISF Schaumann Research a dezvoltat noul produs AMINOTRACE un grup de agenți activi, în colaborare cu Universitatea Tehnică Clausthal.

Stresul termic costa laptele!
06.07.2016

Temperaturile actuale deranjeaza, nu numai pe oameni, dar acest lucru are un efect negativ pentru vite. Vacile gâfâie, transpira, mănâncă mai puțin și sunt în căutarea de zone cu circulație a aerului - acest lucru sunt simptome clare de stres termic. Cu un management termic ideal vă puteți contracara în mod optim împotriva problemelor în timpul verii. În timp ce oamenii așteaptă cu nerăbdare vara, vacile suferă deja la stres termic C 20 °.

Victorie impresionantă pentru Bonsilage
29.02.2016 - Concurența pentru “silozul de iarba" a Camerei de Agricultură din Saxonia Inferioară

În februarie , acest an, pajiștiile din Harsefeld și Spoke au fost desemnate de Camera de Agricultură din Saxonia Inferioară câștigătoare in competiția pentru siloz 2015.

2015 DLG Barometrul de imagine - Schaumann continuă să conducă
16.12.2015

Ca și în anii precedenți, producătorii de animale evaluat ca fiind prima companie SCHAUMANN în Barometrul DLG de Imagine in privinta rezultatelor remarcabile obtinute. SCHAUMANN se bazeaza pe dezvoltarea companiei în curs de desfășurare, orientarea gamei sale de produse inovatoare, expertiza cuprinzătoare în toate domeniile de animale și a hranei pentru animale, precum și competentă acesteia , consultanta tehnica personalizata

Noul factor SGW – formula inovatoare pentru cresterea viteilor
26.08.2015

Diareea este adesea observată la viței, în primele zile de viață și poate duce la pierderi mari și tulburări de dezvoltare pe termen lung. Pentru a preveni acest lucru, digestia viteilor trebuie stabilizata și microorganismele dăunătoare trebuie suprimate. Noul factor SGW SCHAUMANN aduce mai multă siguranță, o sănătate mai bună și o creștere mai vizibila din ziua 1.

Vara bate la usa!
12.05.2015 - Tipsuri pentru a preveni caldura!

Prevenirea bolilor cauzate de incalzire pe timpul verii, prevenirea acidozei, a ketozei, si prevenirea problemelor ugerului si copitelor.

Incepe sezonul insiolozarii
12.05.2015 - Pentru fiecare tip de siloz alege aditivul potrivit

Echipa Schaumann va vine in ajutor cu gama noastra de produse Bonsilage pentru lucerna, trifoi.

Diversitatea inoculantului Bonsilage asigura performanta prin calitatea oricarui siloz.

KALBI MILCH - Acum cu oligoelemente - Fiecare vitel are nevoie din prima zi de viata

From their first day of life, calves depend on an adequate supply of the trace elements manganese, copper, zinc and iron if they are to develop well. All calves are born with a deficit in these elements, which cannot be compensated even by using whole milk.

ZELLPRO - Noul complex de celule impotriva radicalilor liberi
19.12.2013 - ZELLPRO pentru vaci cu lapte

ISF Schaumann Research a dezvoltat ZELLPRO , un complex de protecție celulară bazată pe antioxidanti, vitamina E , cupru , zinc , mangan și seleniul ce ajuta la prevenirea stresului oxidativ la vacile de înaltă performanță . Complexul întărește sistemul imunitar , reduce riscul de infecție și îmbunătățește performanța .

Cresterea purceilor cu CERAVITAL
13.08.2013 - rezultatele celor mai recente cercetari

Cresterea purceilor constituie se poate dovedi solicitanta si implica o calitate superioara a hranei. Cu cat sunt mai tineri purceii, cu atat devine mai importanta digerabilitatea compusilor alimentari. Elementele greu digerabile incetinesc metabolismul si sunt adesea asociate cu numeroase deficiente digestive. In acest caz performantele scad, iar pierderile sunt semnificative mai ales pe parcursul etapei de intarcare si in primele saptamanii de trecere la hrana normala.

CERAVITAL- Gama SCHAUMANN de ingrasare a pasarilor de curte
05.06.2013 - Supliment de minerale si ingredienti activi acum, cu CERAVITAL

Schaumann a ocupat prima pozitie la categoria Resurselor de Hrana pentru Vite in Barometrul de Imagine DLG, pentru a 14-a oara. Cu un scor total de 93.5 obtinut din maximul de 100, acesta a fost al treilea cel mai bun rezultat SCHAUMANN din ultimii 16 ani in ceea ce priveste Barometrul de Imagine.

SCHAUMANN LECKMASSE
16.04.2013 - pe pasune si in hambar

SCHAUMACID S consistuie o forma imbunatatita si targetata a gamei de acizi SCHAUMANN, incercati si testati prin diferite procedee. Combinatia de acizi cu lanturi scurte si medii are un spectru larg de activitate impotriva salmonela si a altor bacterii gram-pozitive sau gram-negative.

AMINOTRACE
10.04.2012 - Dezvoltarea inovatoare a elementelor urma cu legaturi organice

Oligoelemente precum zinc, cupru, mangan, seleniu, cobalt, fier si iod constituie nutrienti esentiali, mai exact vitali, pentru organismele animale.

BC.ZYM M+- Nou produs enzimatic ce imbunatateste fluiditatea amestecului fermentativ
12.03.2012

ISF Schaumann Forschung a reusit optimizarea cu succes a formulei BC ZYM M+. Culturile fungice inalt performante, generatoare de enzime, selectate pentru acest produs, au sporit atat activitatea enzimatica totala, cat si, in mod particular, activitatea enzimelor esteraza, celulaza, pectinaza, xilanaza si amilaza.