Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

Sfaturi de management

Colostrul asigură începerea cu succes a vieții

Furnizarea rapidă de anticorpi de colostru de înaltă calitate este esențială pentru performanța viței. Aflați aici cum puteți evalua calitatea colostrului cu ajutorul unui refractometru.

Producție stabilă de lapte în ciuda stresului termic

Temperatura ambiantă ridicată, radiațiile intensive și umiditatea crescută reprezintă o provocare pentru metabolismul vacilor de lapte. .

Stresul cauzat de supraincalzire – prevenirea problemelor de sanatate, fertilitate si randament al laptelui

Temperaturile mari si umiditatea din lunile de vara afecteaza randamentul laptelui si sanatatea respectiv fertilitatea vitelor. Exista insa cateva masuri pe care fermierii le pot aplica pentru a preveni stresul cauzat de supraincalzire in lunile de vara.

Suplimentele de colostru – aspect esential in cresterea cu succes a viteilor

Cele mai importante principii in cresterea viteilor sunt interventiile rapide, eficiente si de calitate. Tinand cont de acestea in planul de administrare a colostrului, viteii vor avea cel mai bun start de crestere, dezvoltandu-se sanatos, rapid si armonios.

Sporirea productivitatii scroafelor – hranirea eficienta ca functie cheie a managementului

In perioada de alaptare se stabileste fundatia pentru dezvoltarea purceilor. In timpul gestatiei insa este important sa contribuiti la recuperarea pierderii de masa corporala...

Reducerea incidentei salmonela in cresterea porcilor

Prin aplicarea consecventa a unor bune practici de igiena si hranire, va puteti alinia standardelor asociatiilor de combatere a salmonelei si veti imbunatati conditiile de adapostire si hranire a porcilor, sporind tototdata performantele acestora