Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

Aditivi pentru silozuri, acizi de conservare si practici testate de companie

BONSILAGE ALFA confirmă în fermă

BONSILAGE ALFA combină diferite tulpini de bacterii lactice care sunt adaptate în special condițiilor grele de silozul de lucerna și trifoi . Aditivul biologic de însilozare a confirmat în fermă

Bonsilage Fit G transformă zahărurile

BONSILAGE FIT G echilibrează deficitul de energie, în special la începutul lactației. Aditivii pentru însilozare optimizează proprietățile energetice ale silozurilor de iarbă și asigură o stabilitate aerobă ridicată. Aceasta susține metabolismul vacii.

Aditivii de insilozare BONSILAGE- confirma la competiția organizate de Camera Agricolă din Saxonia Inferioara

Erneut konnte Europas führendes Siliermittel BONSILAGE seine Stärke beim Silagewettbewerb der Landwirtschaftskammer Niedersachsen beweisen. die ersten Plätze belegten mit BONSILAGE behandelte Silagen.

Însilozare rapida cu BONSILAGE SPEED G

Tulpina  Lactobacillus diolivorans, conținută în Bonsilage SPEED G, este capabilă să producă cantități mari de acid acetic care inhibă drojdiile și mucegaiurile.

Un aport suplimentar de propilenglicol cu BONSILAGE FIT G

Deficitele energetice, în special la începutul lactației, reprezintă o problemă în fermele de vaci de lapte. BONSILAGE FIT G optimizează proprietățile energetice ale silozului de iarbă și asigură o stabilitate aerobă ridicată.

Concurență de însilozare la Camera de Agricultură a Saxoniei Inferioare - victoria impresionantă a BONSILAGE

Camera de Agricultură din Saxonia Inferioară organizează în fiecare an un concurs de BONSILAGE- pentru a premia fermele cu cel mai bun management al furajelor sau cele mai bune silozuri.

Aditivul biologic pentru silozuri BONSILAGE PROTECT se dovedeste protector impotriva bacteriilor Clostridia in masa mediu-uscata de hrana

Studiile efectuate la ferme confirma ca BONSILAGE PROTECT ofera o protectie eficienta impotriva proliferarii bacteriilor Clostridia si a incalzirii silozurilor in masa mediu-uscata de hrana.