Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

ISF SCHAUMANN RESEARCH

Dialog continuu intre cercetare si practica” a fost ideea pe care SCHAUMANN a urmat-o inca de la infiintarea companiei. In timp, tocmai aceasta idee a fost cea care a condus la infiintarea Irene Schaumann Forschungsgesellschaft mbH in 1984. De-a lungul celor peste 25 de ani de activitate, aceasta companie, cunoscuta ca ISF SCHAUMANN FORSCHUNG, a evoluat intr-o divizie de sine statatoare in cadrul Grupului SCHAUMANN, avand doua locatii la Pinneberg si Wahlsted. 

 

Mai intai ideea, apoi produsul

 

In baza celor mai recente cercetari stiintifice, o echipa de cercetatori agricoli a dezvoltat niste principii menite sa optimizeze conceptele de hranire si de conservare a hranei. Colaborarea stransa cu sectia SCHAUMANN de management al produselor din Pinneberg garanteaza feedback-ul corespunzator cumparatorilor.

 

Cercetare - in vitro si in vivo

 

Locatia de la Wahlstedt, cu chimistii si microbiologistii ei special antrenati, se concentreaza asupra cercetarii si a testelor de laborator. Proximitatea ISF de Huelsenberg Research Farm permite punerea in practica a produselor inovatoare si testarea lor imediata intr-un mediu foarte bine controlat. Spectrul larg de cercetari variaza de la analize ale hranei la experimente in domeniul conservarii hranei, tehnologiei de silozuri, inlocuitorilor de lapte si a acizilor alimentari.

 

Ingredienti activi speciali si linii de produse ale Conceptului SCHAUMANN

 

SCHAUMANN beneficiaza de activitatile ISF sub forma de ingredienti activi special dezvoltati si noi linii de produse: un exemplu notabil il constituie propriile noastre probiotice licentiate la nivelul Uniunii Europene. Alte realizari importante ale unitatii de cercetare includ aditivii biologici pentru silozuri, produse special concepute pentru strategia de hranire TMR, gama de inlocuitori de lapte si acizii de hranire marca SCHAUMANN, deosebit de eficienti.

 

Cercetare microbiologica

 

In domeniul microbiologiei ISF colaboreaza indeaproape cu LACTOSAN, o alta companie a grupului SCHAUMANN, inca de la inceputul anului 2006. Unitatea de cercetare a LACTOSAN confera acces la facilitati de laborator extra si la o echipa de microbiologisti.