Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

Compania

Despre SCHAUMANN

SCHAUMANN se bucura de o reputatie mondiala in ceea ce priveste succesul activitatilor de ferma.

 

Unitatile proprii de cercetare, tehnologia proprie de productie, standardele de calitate aprobate pe plan international si serviciile de consultanta a produselor, toate acestea contribuie la satisfactia clientilor SCHAUMANN din lantul productiei de animale. 

 

Abordarea integrata a SCHAUMANN

Corporatia

Compania fondata de catre W. Wilhelm Schaumann in 1938 a constituit fundatia acestui grup international de companii ce au fost aduse mai tarziu sub aceeasi umbrela a Huelsenberg Holding GmbH & Co KG.

 

Despre corporatie

Scurt istoric

O data cu dezvoltarea unui concentrat de vitamine extrase din ulei de ficat de cod respectiv ulei de peste, destinat folosirii in agricultura, antrepenorul H. Wilhelm Schaumann incepea, in 1938, lunga istorie a unei companii de succes.

 

Afla istoria companiei

 

Cariere

Succesul operational al clientilor nostri este cheia succesului nostru. Pentru a atinge aceste obiective, ne aflam in permanenta cercetare si cautare de angajati bine-educati si dedicati.

Lucrand la SCHAUMANN

Fundatia

Prin infiintarea fundatiei H. Wilhelm Schaumann, SCHAUMANN s-a dedicat sustinerii stiintelor agricole si animaliere in beneficiul publicului.

Despre Fundatia SCHAUMANN