Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

Inovații în programul de acizi SCHAUMANN


Odată cu reorientarea programului de acizi SCHAUMACID, SCHAUMANN combină concepte dovedite cu inovațiile și rezultatele cercetărilor ISF Schaumann. Noile combinații de acizi SCHAUMACID susțin sănătatea intestinală în special în diferitele domenii de aplicare.

 

Noua dezvoltare SCHAUMACID Prima dezvoltare pe bază de acid sorbic este special concepută pentru purcei. Combinația de acizi determină inhibarea marcantă a E. coli. Datorită palatabilității mari, SCHAUMACID First este bine absorbit imediat după înțărcare. Poate fi, de asemenea, utilizat ca top dressing la scroafă în fazele critice din jurul fătării. Se reduce semnificativ forța de infecție și riscul de diaree a purcelului atât în maternitate, cât și în creșă.

 

Odată cu dezvoltarea ulterioară a SCHAUMACID H, SCHAUMANN folosește efectul antiinflamator al acidului humic. SCHAUMACID H extinde protecția împotriva microbilor patogeni și susține activ sănătatea mucoasei intestinale.

 

SCHAUMACID A extinde acțiunea clasică a acizilor organici prin completarea acestora cu granule de alge digerate special. Susține microflora pe mai multe niveluri (acizi organici, prebiotice, polifenoli) și pune bazele unei sănătăți și performanțe intestinale ridicate.

 

Produsele potrivite din programul SCHAUMACID permit o creștere optimă datorită unei flore intestinale stabile. Toate produsele SCHAUMACID sunt etichetate cu sigiliul VLOG și sunt astfel potrivite pentru producția de alimente fără inginerie genetică.

Contact

Schaumann Agri

Tel: + (0) 31 43 80 479
Fax: +(0) 31 43 80 479