Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

Produse noi in domeniul acidifiantilor SCHAUMANN

24.04.2019 -

Odata cu reorganizarea programului din domeniul acizilor SCHAUMACID, SCHAUMANN combina conceptele consacrate cu inovatiile si cercetarea  ISF SCHAUMANN. Noile combinatii de acizi din gama SCHAUMACID ofera suport directionat catre sanatatea intestinala cu aplicatii multiple  in diverse domenii.

 

Noul SCHAUMACID FIRST conceput pe baza acidului sorbic, a fost creat initial pentru purcei. Combinatia de acizi a determinat o inhibare puternica a E.Coli.

SCHAUMACID FIRST este bine absorbit imediat dupa intarcare datorita nivelului ridicat de palatabilitate. De asemenea, poate fi folosit ca un foarte bun pansament gastric pentru scroafe in fazele critice din preajma fatarii. Presiunea infectioasa si riscul de diaree la purcei in boxa de fatare si pe podea sunt reduse semnificativ.

 

In dezvoltarea viitoare a SCHAUMACID H, SCHAUMANN va utiliza efectul antiinflamator al acidului humic. SCHAUMACID H mareste protectia impotriva germenilor patogeni si sprijina activ sanatatea mucoasei intestinale.  

 

In SCHAUMACID A, efectul clasic al acizilor organici este imbunatatit  prin adaugarea de granule de alge digerate. Acestea sprijina microflora la cateva nivele (acizi organici, prebiotice, polifenoli) si pune bazele sanatatii intestinale si a unei inalte performante. 

 

Produsele concepute in cadrul programului de acizi SCHAUMACID permit cresterea optima, pe baza unei flore intestinale stabile.

 

Toate produsele din gama SCHAUMACID sunt marcate cu sigiliul VLOG si, prin urmare, potrivite pentru productia de hrana nemodificata genetic.. 

 

Informatii suplimentare pot fi obtinute de la consultantii SCHAUMANN sau direct

SCHAUMANN Agri SRL -

Str Ramuri Tei nr 20 Bucuresti Romania
Tel: 031 43 80 479
Fax: 031 43 80 749
info@schaumann-agri.ro
www.schaumann-agri.ro