Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

Rezultate ale cercetarii

Furajarea vițeilor: o ingesta zilnică mai mare cu AMINOTRACE-BIS-LYSINATE

AMINOTRACE-COPPER-BIS-LYSIANTE și AMINOTRACE-ZINC-BIS-LYSINAT combină aminoacidul lizină cu oligoelementele cupru și zinc.

 

Imbunatatirea performantelor cu SCHAUMALAC PROTECT confirmata

Un studiu al Centrului de cercetare Futterkamp confirma potentialul semnificativ al MCFA in cresterea purceilor. Imbunatatirea performantelor poate fi obtinuta chiar si la un nivel deja destul de ridicat.

Efectul MCFA asupra parametrilor de performanta in cresterea purceilor

Folosirea de acizi grasi cu lanturi medii (MCFA) constituie o solutie ieftina, de viitor, pentru stabilizarea performantelor sporite ale hranei purceilor. Experienta practica pozitiva este confirmata intr-un studiu precis axat pe purceii intarcati.

BONSILAGE sporeste aportul proteic in intestinul subtire

BONSILAGE sporeste aportul proteic in intestinul subtire si imbunatateste calitatea proteinelor din silozurile de iarba, prelungindu-le efectul. Descoperirea este confirmata de rezultatele analitice ale Universitatii din Hohenheim prin studii extensive.

Igiena sporita a hranei cu produsele SCHAUMANN TMR

Folosirea de TMR in hrana vitelor este parte a unei rutine standard de productie a multor ferme cu vaci de lapte. Beneficiile in materie de forta si aport sporit de hrana reprezinta doar doua dintre...