Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

Stiri si Media

Provocarea de a va tine la current cu toate stirile legate de dezvoltarea produselor si descoperirile expertilor din domeniu constituie una dintre cele mai avide preocupari ale noastre. In cadrul acestei sectiuni veti descoperi, asadar, cele mai recente comunicate de presa, seminarii practice, brosuri si indrumatori practici.

 

Evenimente

Intalnirile cu caracter informational sunt importante pentru succesul afacerii. Noutatile in domeniu si metodele dovedite in practica pot fi discutate cel mai bine printre colegi si experti. Targurile, seminariile, prezentarile si expozitiile sunt o foarte buna oportunitate in acest sens.

Comunicate de presa

Suntem incantati sa oferim stiri despre companie, despre lansarea de produse, inovatii in domeniu si comunicate de presa. O imagine de ansamblu a mesajelor noastre publice si oportunitatile de a va abona pentru a primi notificari ale activitatii noastre pot fi gasite aici.

 

Cele mai noi stiri

Galerie foto 

Galerie media

Poze, brosuri, materiale video, reviste, certificate de calitate – toate pot fi comandate de aici sau, dupa caz, pot fi descarcate direct de aici.

  

Galerie foto  

Materiale video  

Revista clientilor

Certificate de calitate 

Materiale de lucru