Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

Stiri Schaumann 2016

DLG-Imagebarometer 2016
30.11.2016 - Schaumann continuă să conducă

Ca și în anii precedenți, Schaumann a fost pe primul loc în sondajul Barometrul DLG.

Premiul DLG pentru 60 de ani de activitate in calitatea furajelor mixte
24.11.2016 

Cu prilejul EuroTier 2016, companiei SCHAUMANN a fost acordat un certificat de "Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG)" pentru cei 60 de ani ca membru în DLG-pentru furaje mixte.

AMINOTRACE - Un salt cuantic in hranire
13.10.2016 

Utilizarea de chelați si de aminoacizi din hrana animalelor a crescut în ultimii ani. În acest context, ISF Schaumann Research a dezvoltat noul produs AMINOTRACE un grup de agenți activi, în colaborare cu Universitatea Tehnică Clausthal.

Stresul termic costa laptele!
06.07.2016 

Temperaturile actuale deranjeaza, nu numai pe oameni, dar acest lucru are un efect negativ pentru vite. Vacile gâfâie, transpira, mănâncă mai puțin și sunt în căutarea de zone cu circulație a aerului - acest lucru sunt simptome clare de stres termic. Cu un management termic ideal vă puteți contracara în mod optim împotriva problemelor în timpul verii. În timp ce oamenii așteaptă cu nerăbdare vara, vacile suferă deja la stres termic C 20 °.

Victorie impresionantă pentru Bonsilage
29.02.2016 - Concurența pentru “silozul de iarba" a Camerei de Agricultură din Saxonia Inferioară

În februarie , acest an, pajiștiile din Harsefeld și Spoke au fost desemnate de Camera de Agricultură din Saxonia Inferioară câștigătoare in competiția pentru siloz 2015.