Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

Ingredienti activi inovatori

MiCu - cupru micronizat pentru mai multă siguranță în creșterea purceilor

Ingredientul activ inovator MiCu, cupru micronizat de la SCHAUMANN, promovează sănătatea și performanța purceilor fără a depăși nivelurile maxime prescrise.

CERAVITAL XP îmbunătățește digestibilitatea proteinei la suine

CERAVITAL XP reduce achiziția de furaje proteice, având un nivel ridicat de performanță constant și. Utilizarea ingredientului activ inovator susține reducerea amnaicului și echilibrează gunoiului de grajd lichid.

MIZI – partenerul pentru diareea purceilor

Diareea este una dintre cele mai frecvente boli la purceii cu flatdeck. Ingredientul activ inovator  MIZI ajută la prevenirea acestui lucru.

AKTIMAG - magneziu legat organic cu biodisponibilitate ridicată

SCHAUMANN a dezvoltat produsul AKTIMAG. Într-un procedeu brevetat, mineralul va fii într-un complex cu două molecule de glicinat. Prin aceasta rămâne stabil în sistemul digestiv și este foarte bine primit de organism.

ZELLPRO pentru vaci cu lapte- un nou complex pentru a proteja celulele impotriva radicalilor liberi

ISF Schaumann Research a dezvoltat ZELLPRO , un complex de protecție celulară bazată pe antioxidanti, vitamina E , cupru , zinc , mangan și seleniul ce ajuta la prevenirea stresului oxidativ la vacile de înaltă performanță .

AMINOTRACE- Dezvoltarea inovativă a oligoelementelor legate organic

AMINOTRACE, oligoelemente cu legaturi organice marca SCHAUMANN, sunt produse extrem de performante.

CERAVITAL – compus alimentar cu aport proteic sporit pentru imbogatirea hranei porcilor

Utilizarea CERAVITAL accelereaza gelatinizarea fractiunilor NSP din mixturile de hrana si imbunatateste digerabilitatea nutrientilor.

ASS-CO FERM – Drojdii vii si probiotice pentru metabolismul stomacului

ASS-CO FERM este o combinatie probiotica de drojdii vii si alte substante active ce stabilizeaza metabolismul ficatului. Imbunatateste sanatatea, sporeste randamentul laptelui si aportul de hrana.

SGW – Combinatie de ingredienti activi pentru o crestere sanatoasa si sigura a viteilor

SGW-Faktor este un complex inovator de ingredienti activi care are efecte pozitive asupra activitatii intestinale, aducand astfel un plus de siguranta si sanatate in cresterea viteilor.

PROVITA LE – Probioticul SCHAUMANN pentru vitei

PROVITA LE este o combinatie de doua tulpini de lactobacili inalt productive. Inhiba germenii patogeni si intareste microflora benefica a tractului intestinal la viteii tineri.

BOVIN-S-KOMPLEX – Combinatie de oligoelemente pentru vite

Combinatia speciala de elemente urma si vitamine BOVIN-S-KOMPLEX optimizeaza hranirea vitelor de lapte, in special in cazul hranei bogate in proteine ce prezinta o rata de degradare mare (85% sau mai mult), precum iarba de pe pasune si iarba de siloz.

BONVITAL – aditiv probiotic alimentar

BONVITAL este un produs dezvoltat exclusiv prin cercetarea SCHAUMANN si constituie alternativa probiotica pentru performante sporite in ingrasarea puilor de carne si a productiei de porci – de la scroafe si purcei la ingrasarea porcilor.