Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

MIZI reduce diareea la purceii înțărcați


MIZI și-a dovedit eficacitatea împotriva diareei la purceii înțărcați în diferite studii. Ingredientul activ SCHAUMANN din oxid de zinc micronizat (ZnO) oferă siguranță în faza critică de înțărcare și ajută la reducerea pierderilor de performanță. Comparativ cu ZnO convențional, efectul inhibitor al MIZI asupra E. coli este superior. MIZI a fost deosebit de convingător în ceea ce privește dozele de hrană permise de legislația privind hrana pentru animale.

 

Chiar și la o doză de 125 ppm, ingredientul activ a atins o reducere a E. coli cu efectul de 2000 ppm ZnO convențional (vezi figura 1).

 

MIZI a fost de asemenea convingător în teste practice. În loc de ZnO convențional, MIZI a fost adăugat la furajul complet al lotului de testare (120 mg Zn / kg furaj completă fiecare). În timp ce în acest grup au fost observati doar până la 3 purcei pe zi cu diaree, în grupul de control au fost înregistrati până la 24 din 100 de purcei (vezi figura 2).

 

Cu aproape același consum de hrană, purceii din grupul MIZI au atins, de asemenea, o creștere a greutății zilnice de cca. 25%, ceea ce a redus cheltuielile cu hrana pentru animale cu aprox. 20% comparativ cu grupul martor.

Efectul dozei diferite de oxid de zinc (convențional sau MIZI) la densitatea relativă a germenilor E.Coli după o incubare de 24 de oreFrecvența diareei (numărul de purcei) în primele 14 zile după înțărcare la utilizarea oxidului de zinc convențional sau mai degrabă MIZI (respectiv 120 mg zinc / kg furaj completat)