Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

Produse pentru porci supuse testarii

MIZI reduce diareea la purceii înțărcați

MIZI și-a dovedit eficacitatea împotriva diareei la purceii înțărcați în diferite studii. Ingredientul activ SCHAUMANN din oxid de zinc micronizat (ZnO) oferă siguranță în faza critică de înțărcare și ajută la reducerea pierderilor de performanță.

Studiu practic: monogliceridele măresc câștigul zilnic în greutate și îmbunătățesc rata de conversie a hranei pentru animale

Monogliceridele (MCM) susțin sănătatea intestinului și încurajează creșterea puternică și consecventă a porcilor până la sfârșitul perioadei de îngrășare. Consumul de furaje și rata de conversie sunt pozitive.

Ingrășarea porcilor cu CERAVITAL crește profitabilitatea

Un studiu cu 602 de porci pentru îngrășare a arătat impresionanta creștere in greutate de zi cu zi precum și un bun nivel de conversie a hranei. Astfel, a arătat, de asemenea, avantajele de performanță economică prin CERAVITAL.

SCHAUMALAC 50 PLASMA G - scroafele inregistreaza o mai buna conversie a hranei

Rezultatele inregistrate in cadrul unui grup de 450 de scroafe au confirmat eficienta SCHAUMALAC 50 PLASMA G. Castiguri in greutate zilnice mai mari, conversie a hranei imbunatatita si viabilitate economica garantata a cresterii porcilor.

SCHAUMA OMNI-S – Studiu practic cu 300 de scroafe confirma sporirea fertilitatii si a vitalitatii

Rapoarte ale activitatilor practice confirma: SCHAUMA OMNI-S contribuie la un comportament mai intens in perioada de calduri si la o rata de conceptie mai mare. Efectele pozitive ale SCHAUMA OMNI-S au fost prezentate in cadrul unui alt studiu practic.

Contact

Schaumann Agri

 

Contact

Tel. + 40 (0) 31 43 80 479

Fax. + 40 (0) 31 43 80 479