Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

Stiri Schaumann 2013

ZELLPRO - Noul complex de celule impotriva radicalilor liberi
19.12.2013 - ZELLPRO pentru vaci cu lapte

ISF Schaumann Research a dezvoltat ZELLPRO , un complex de protecție celulară bazată pe antioxidanti, vitamina E , cupru , zinc , mangan și seleniul ce ajuta la prevenirea stresului oxidativ la vacile de înaltă performanță . Complexul întărește sistemul imunitar , reduce riscul de infecție și îmbunătățește performanța .

Cresterea purceilor cu CERAVITAL
13.08.2013 - rezultatele celor mai recente cercetari

Cresterea purceilor constituie se poate dovedi solicitanta si implica o calitate superioara a hranei. Cu cat sunt mai tineri purceii, cu atat devine mai importanta digerabilitatea compusilor alimentari. Elementele greu digerabile incetinesc metabolismul si sunt adesea asociate cu numeroase deficiente digestive. In acest caz performantele scad, iar pierderile sunt semnificative mai ales pe parcursul etapei de intarcare si in primele saptamanii de trecere la hrana normala.

CERAVITAL- Gama SCHAUMANN de ingrasare a pasarilor de curte
05.06.2013 - Supliment de minerale si ingredienti activi acum, cu CERAVITAL

Schaumann a ocupat prima pozitie la categoria Resurselor de Hrana pentru Vite in Barometrul de Imagine DLG, pentru a 14-a oara. Cu un scor total de 93.5 obtinut din maximul de 100, acesta a fost al treilea cel mai bun rezultat SCHAUMANN din ultimii 16 ani in ceea ce priveste Barometrul de Imagine.

SCHAUMANN LECKMASSE
16.04.2013 - pe pasune si in hambar

SCHAUMACID S consistuie o forma imbunatatita si targetata a gamei de acizi SCHAUMANN, incercati si testati prin diferite procedee. Combinatia de acizi cu lanturi scurte si medii are un spectru larg de activitate impotriva salmonela si a altor bacterii gram-pozitive sau gram-negative.

BONSILAGE ALFA
21.03.2013 - Rezultatele ultimelor studii din 2011 de la Haus Riswick confirmate

SCHAUMANN lanseaza la inceputul acestui sezon de insilozare un produs inovator: BONSILAGE ALFA, o noua combinatie de bacterii lactice dezvoltata special pentru silozurile de lucerna si trifoi. .