Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

Igiena sporita a hranei cu produsele SCHAUMANN TMR


SILOSTAR TMR PROTECT mentine TMR proaspat

Mixturile de hrana se pot supraincalzi usor, mai ales in lunile toride de vara. Un TMR instabil inseamna, intotdeauna, pierderi energetice, digerabilitate redusa si aport nutritiv redus. Drojdiile care cauzeaza incalzirea patrund, de regula, in TMR prin silozuri calde sau alte componente neigienice.

 

Dezvoltarea drojdiilor este promovata de compusii zaharosi, intervalele lungi de mixare si temperaturile mari din mediul ambiental. Produsele SILOSTAR TMR PTROTECT (granule) sau SCHAUMASIL TMR  (lichid) pot ajuta in aceste cazuri. TMR-ul de foarte buna calitate ramane stabil si cu o igiena impecabila. Hrana este mult mai gustoasa si conduce la performante mai mari.

 

Protectia hranei cu orice pret 

 

Un studiu marca IS Forschung din Wahlstedt examinand stabilitatea aerobica a TMR cu 0.2%  SILOSTAR TMR PROTECT per tona arata rezultate impresionante: dupa sase zile, spre deosebire de grupul de control, TMR-ul tratat era in continuare intr-o stare igienica perfecta si prezenta stabilitate aeroba, dupa cum rezulta din diagrama. O crestere a temperaturii cu mai mult de 3° C, cum se observa in grupul de control, duce foarte usor la instabilitate aeroba.

 

SILOSTAR TMR PROTECT este un mixt de aditivi pentru silozuri destinat folosirii cu stocuri de TMR. Produsul este usor de folosit si constituie o optiune ideala pentru mixturile mobile de hrana, fara a necesita un dispozitiv special de dozaj. Stocurile de TMR si mixturile de hrana raman stabile pentru mai mult timp, fara a fi necesar un efort tehnic mare.

 

Pentru folosirea in forma lichida, produsul special SCHAUMASIL TMR cu combinatia sa speciala de ingredienti activi - propionat de amoniu, propilenglicol si glicerina - s-a dovedit extrem de eficient in practica. Produsul are, de asemenea, efect de reglare a nivelului de zaharuri din sangele animalelor, reducand stresul metabolic. SCHAUMASIL TMR PRO (propionat de amoniu) este ideal pentru stabilizarea mixturilor de hrana. Se poate folosi impreuna cu alte produse TMR speciale din gama SCHAUMASIL, cu combinatii diferite de acid propionic, propilenglicol si glicerina, ca si produsele SCHAUMASIL.

Contact

Schaumann Agri


Contact
Tel. +  (0) 31 43 80 479
Fax +  (0) 31 43 80 479