Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

AMINOTRACE

10.04.2012 - Dezvoltarea inovatoare a elementelor urma cu legaturi organice


Oligoelemente  precum zinc, cupru, mangan, seleniu, cobalt, fier si iod sunt nutrienti esentiali, chiar vitali, pentru organismele animale. Folositi individual sau combinati, acesti compusi sunt implicati in dezvoltarea a foarte multe functii. Joaca un rol cheie in metabolism, reproducere, sistem imunitar, crestere, dezvoltare si regenerare de tesuturi. Din acest motiv, este important sa ii suplimentam responsabil prin hrana.

 

Aminotrace, combinatia de oligoelemente cu legaturi organice, dezvoltata de SCHAUMANN in colaborare cu Universitatea Tehnica din Clausthal, constituie produse inalt performante. Prezinta solubilitate sporita, concentratii optime de elemente urma, complecsi stabili si o disponibilitate biologica exceptionala.

 

Hidrurile extrem de eficiente deglicinati complexate cu fier, cupru, zinc si mangan sunt protejate de interactiunile cu alte oligoelemente din tractul digestiv, capatand astfel o mai mare disponibilitate biologica. Cu Aminotrace, animalele primesc suplimentii in acord cu necesarul propriu, pentru orice situatie de hranire. Cu 25 pana la 50% mai putina cantitate adaugata, furnizeaza un supliment echilibrat si faciliteaza performante deosebite in hrana scroafelor, a purceilor, in faza de incheiere a ingrasarii si in hranirea vitelor de lapte. Aminotrace este folosit in cadrul programului SCHAUMANN de crestere a vitelor si a porcilor.

 

Puteti obtine mai multe informatii de la expertii consultanti SCHAUMANN sau direct de la

 

SCHAUMANN – Agri

Telefon: +0 31 43 80 479

Fax: + 0 31 43 80 479