Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 

Inovatia - de la cercetare la practica

Agenti activi inovatori

O componenta esentiala a produselor SCHAUMANN o reprezinta ingredientii activi, probioticele sau combinatiile de acizi si ingredienti activi dezvoltate de catre ISF SCHAUMANN FORSCHUNG.

 

Ingredientii activi SCHAUMANN

Produse in stadiul de testare

Produsele SCHAUMANN fac dovada eficientei lor in fiecare zi, in practica. Va invitam sa descoperiti care sunt aceste beneficii, prin prisma studiilor practice desfasurate in prezent

 

Rezultate practice vite

Rezultate practice porci

Rezultate practice insilozare si igiena hranei

Management

Cel mai adesea gesturile mici au un impact mare. Noi va oferim cele mai performante sfaturi in materie de imbunatatire a fluxului de lucru, ajutandu-va sa va sporiti profitul, avand, in acelasi timp, o imagine de ansamblu a informatiilor cheie specifice activitatii pe care o intreprindeti.

 

Produse inovatoare

Cercetarea continua a SCHAUMANN da nastere unor noi produse si linii de produse cu un impact pozitiv asupra animalelor si a activitatii fermelor si care contribuie la o recunoastere speciala a meritelor noastre in acest sector. Aflati mai multe despre produsele inovatoare marca SCHAUMANN de aici.

 

Produse pentru vite

Produse pentru porci

Produse pentru insilozare si igiena a hranei

Rezultate cercetari

Noi produse sunt supuse unor studii intense destinate sa le testeze toleranta si beneficiile unice asupra animalelor si performantelor - in laborator, in cadrul propriilor noastre teste practice si in institutii independente de cercetare. Puteti consulta aceste rezultate aici.

 

Rezultate cercetari - vite
Rezultate cercetari - porci

Rezultate cercetari - insilozare si igiena hranei