Vanzari si distributie


Cum să ne contactați... 


Profilul companiei

Succesul in cresterea animalelor - aceasta este deviza noastra, in calitate de specialisti in nutritie. De 80 de ani am cercetat si ne-am specializat in domeniul producerii de hrana sanatoasa pentru animale, ca o alternativa viabila din punct de vedere economic, dezvoltand solutii personalizate pentru a satisface nevoile fermierilor.

Mai multe despre SCHAUMANN

Vitei

Furnizarea de anticorpi prin colostrul în primele ore de viață decide cât de reușită și sănătoasă va fi creșterea și viața productivă ulterioară.

Colostrul asigură începerea cu succes a vieții

MIZI reduce diareea la purceii înțărcați

MIZI și-a dovedit eficacitatea împotriva diareei la purceii înțărcați în diferite studii. Ingredientul activ SCHAUMANN din oxid de zinc micronizat (ZnO) oferă siguranță în faza critică de înțărcare și ajută la reducerea pierderilor de performanță.

MIZI reduce diareea la purceii înțărcați
 

Stiri din cercetare si practica

Rezultate cercetari

Noile produse sunt testate din perspectiva compatibilitatii si a beneficiilor unice pe care le aduc animalelor si performantelor in cresterea acestora, atat in laborator, cat si prin testele dumneavoastra practice sau in institutii de cercetare independente.

Rezultate cercetari

 

Testarea celor mai bune practici

Produsele SCHAUMANN isi dovedesc eficienta prin practica de zi cu zi. Citeste mai multe despre rezultatele inregistrate in practica.

Rezultate practica

Consultanta management

Cele mai mari realizari se obtin, adesea, cu pasi mici. Noi va oferim sfaturi si consultanta pentru eficientizarea proceselor si imbunatatirea rezultatelor.

Mai multe despre consultanta management