Apeluri Mesaj
Tierwohl
Bunăstarea animalelor

Durabilitate și bunăstare animală

Pentru SCHAUMANN, bunăstarea animalului este în centrul atenției, alături de aspectele economice, ecologice și sociale ale durabilității. Sănătatea animalelor joacă un rol important aici. Un număr mare de ingrediente active dezvoltate și produse SCHAUMANN au efecte pozitive asupra sănătății animalelor.

Furajarea are un impact crucial asupra bunăstării animalelor

Bunăstarea animalelor nu este doar o problemă de creștere a animalelor, ci include și o furajare adecvată, prietenoasă cu animale. Aceasta creează condiția de bază pentru bunăstarea și performanța în producția animalelor. Cantitatea și compoziția furajului utilizat trebuie să fie adaptate la cerințe.

Ingredientele speciale influențează disponibilitatea și sănătatea nutrienților

Probioticele, produsele de fermentație provenite din fermentația materiilor solide și oligoelementele legate, îmbunătățesc digestibilitatea și disponibilitatea furajelor utilizate. Se obține o reducere a bolilor intestinale, o îmbunătățire a sănătății și fertilității,a ongloanelor și o reducere a excreției de nutrienți și oligoelemente.

Furajul intern este mai bine utilizat

Odată cu o utilizare îmbunătățită a furajului pentru animale din fermă, se reduce și cantitatea de furaje pentru animale cumpărate, păstrându-se astfel resursele existente de materii prime. Ingrediente active inovatoare permit furajarea animalelor ecologic, îmbunătățind în același timp eficiența și economia.