Apeluri Mesaj
Praxisorientierte Forschung
Cercetare orientată spre practică

Unirea științei și practicii aduce succes

Dezvoltăm produse pentru dumneavoastră care combină cele mai noi standarde științifice, precum și cel mai înalt nivel de calitate și economie.

Probioticele aprobate la nivelul întregii UE de la SCHAUMANN, programul de aditivi biologici de siloz, diverse dezvoltări ale ingredientelor active, produsele speciale și programul extensiv de acizi furajeri sunt doar câteva exemple ale muncii noastre de succes - și convingerea noastră este că știința și practica ar trebui să formeze o unitate inseparabilă.

Din 1938 investim continuu în optimizarea conceptelor de conservare a furajelor și a produselor furajere SCHAUMANN. ISF Schaumann Research se ocupă de dezvoltarea de noi ingrediente active, probiotice și aditivi de însilozare, precum și analize ale furajelor pentru animale. La Gut Hülsenberg, cu aproape 260 de vaci și 650 ha de teren agricol, inovațiile produsului sunt testate direct pentru implementarea lor practică.

În acest fel și prin dialogul constant cu partenerii noștri de cooperare, împletim perfect cele mai noi cunoștințe științifice cu experiența noastră practică în creearea de produse inovatoare.