Apeluri Mesaj
Gesellschaftliche Verantwortung
Responsabilitatea socială

Durabilitate și responsabilitate socială

Fiind o companie agricolă de familie, SCHAUMANN se consideră responsabilă social față de angajații săi și față de agricultură.

Consolidarea relațiilor cu clienții pe termen lung

Un obiectiv principal este consolidarea relațiilor pe termen lung cu furnizorii și cumpărătorii. Consultanții SCHAUMANN special instruiți caută o conversație personală cu fermierul pentru a crea concepte de hrănire specifice fermei și pentru a garanta sfaturi complete.

Menținerea și îmbunătățirea performanței angajaților

SCHAUMANN investește în formarea continuă și în educația ulterioară a angajaților săi pentru a garanta clienților în mod constant consultanță și asistență de înaltă calitate. În plus, performanța, motivația și satisfacția angajaților sunt promovate cu măsuri extinse prin măsuri preventive extinse de sănătate și promovarea beneficiilor sociale.

Dezvoltarea timpurie a specialiștilor dedicați

Promovarea talentelor tinere este deosebit de importantă pentru SCHAUMANN și creează o bază durabilă pentru dezvoltarea viitorilor specialiști. Zilele de carieră la universități, seminarii cu studenți și stagii de companie sunt destinate să ofere tinerilor experiență profesională inițială și perspective asupra lumii profesionale SCHAUMANN la toate nivelurile.

Fundația pentru Promovarea Științelor Animalelor și Agriculturii

Odată cu înființarea Fundației H. Wilhelm Schaumann, a fost creată o instituție independentă, al cărei scop principal este promovarea non-profit a științelor animale și agricole și, în special, promovarea tinerilor oameni de știință. Un accent deosebit este pus pe sprijinirea proiectelor care permit utilizarea în agricultură pe termen lung.

Implicarea socială în public

SCHAUMANN este implicat în zonele sociale ale clienților săi. De exemplu, evenimentele și competițiile agricole sunt susținute sub formă de donații în natură și bani. Grupul de companii sprijină populația rurală cu numeroase activități țintite.