Apeluri Mesaj

Comunicarea site-ului

Informațiile furnizate conform Sec. 5 Actul German Telemedia (TMG):

S.C. SCHAUMANN AGRI SRL
Ramuri Tei, Nr. 20, Sector 2
0020355 Bucuresti
Romania

Reprezentată de:

General Manager: Ozana Narcisa Astalos  

Contact:

Telefon:  +40 314380479
Telefax:  +40 314380479
Email:    Contact

Înregistrare intrare:

Intrare registru  
Înregistrat la :  Registrul Comertului Roman, Bucuresti  
Număr de înregistrare: J 40/754/2011

TVA:

Numărul de identificare fiscala TVA conform Sec. 27 o lege germană privind valoarea adăugată:
RO27194812

Responsabil pentru conținutul conform. la Sec. 55, par. 2 Acordul Federal German de Radiodifuziune (RstV):

Director: Ozana Narcisa Astalos(responsabil în conformitate cu § 55 Abs. 2 RStV)
Ramuri Tei, Nr. 20, Sector 2
0020355 Bucuresti
Romania

Imagini

  • V. Hämmerling
  • Jürgen Fälchle - stock.adobe.com
  • venemama - stock.adobe.com
  • Sibylle - stock.adobe.com
  • Subbotina Anna - stock.adobe.com
  • I believe I can fly - stock.adobe.com
  • Vjom – stock.adobe.com
  • Patrick Ziegler – stock.adobe.com
  • Peterschreiber.media – stock.adobe.com
  • Igor Mojzes / Fotolia


Răspunderea pentru conținut

În calitate de furnizori de servicii, suntem răspunzători pentru conținutul propriu al acestor site-uri web, în conformitate cu Sec. 7, paragraful 1 Actul German Telemedia (TMG). Cu toate acestea, conform Sec. 8-10 german Telemedia Act (TMG), furnizorii de servicii nu sunt obligați să monitorizeze permanent informațiile transmise sau stocate sau să caute dovezi care să indice activitățile ilegale.
Obligațiile legale privind înlăturarea informațiilor sau blocarea utilizării informațiilor rămân neschimbate. În acest caz, răspunderea este posibilă numai în momentul cunoașterii unei încălcări specifice a legii. Conținutul ilegal va fi eliminat imediat în momentul în care ne cunoaștem.

Răspunderea pentru legături

Oferta noastră include linkuri către site-uri externe terțe părți. Nu avem nicio influență asupra conținutului acestor site-uri web, prin urmare nu putem garanta conținutul respectiv. Furnizorii sau administratorii site-urilor conectate sunt întotdeauna responsabili pentru conținutul propriu.
Paginile web legate au fost verificate pentru posibile încălcări ale legii în momentul înființării legăturii. Conținutul ilegal nu a fost detectat la momentul legării. O monitorizare permanentă a conținutului site-urilor web legate nu poate fi impusă fără indicii rezonabile că a avut loc o încălcare a legii. Link-urile ilegale vor fi eliminate imediat în momentul în care ne cunoaștem.

Drepturi de autor

Conținutul și compilațiile publicate pe aceste site-uri de către furnizori sunt supuse legilor germane privind drepturile de autor. Reproducerea, editarea, distribuția, precum și utilizarea de orice fel în afara domeniului de aplicare a legii drepturilor de autor necesită o autorizație scrisă a autorului sau a inițiatorului. Descărcările și copiile acestor site-uri web sunt permise numai pentru uz privat.
Utilizarea comercială a conținutului nostru fără permisiunea inițiatorului este interzisă.
Legile privind drepturile de autor ale unor terțe părți sunt respectate atâta timp cât conținutul acestor site-uri web nu provine de la furnizor. Contribuțiile unor terțe părți pe acest site sunt indicate ca atare. Cu toate acestea, dacă observați încălcări ale legii drepturilor de autor, vă rugăm să ne informați. Aceste conținuturi vor fi eliminate imediat