Apeluri Mesaj

CERAVITAL XP îmbunătățește digestibilitatea proteinelor la porci

Logo CERAVITAL

În medie, 15-20% din componentele proteice din dietă trec prin tractul gastrointestinal nedigerate. Ingredientul activ inovator CERAVITAL XP folosește în mod optim furaje bogate în proteine, cum ar fi făina de soia și rapița. Produsul din fermentația solidă cu ciuperci susține eliberarea de proteine din structura celulară a furajului și face astfel mai mulți aminoacizi disponibili pentru porci.

Digestia îmbunătățită a polizaharidelor care nu sunt amidon (NSP) reduce conținutul componentelor din fibre brute greu de digerat, ceea ce îmbunătățește conversia furajelor.
În plus, defalcarea NSP stimulează populațiile de bacterii dezirabile care au un impact pozitiv asupra sănătății animalelor. CERAVITAL XP scade proporția de germeni nedoriti, deoarece mai puțină proteina brută nedigerată ajunge în colon.

CERAVITAL XP economisește achiziționarea de furaje bogate în proteine, cu un nivel ridicat de performanță constanta și o proporție ridicată de carne macră din carcase. Utilizarea ingredientului activ inovator susține alimentația redusă cu N și, astfel, imbunătățeste compoziția dejecțiilor.

Efectul al CERAVITAL XP
Efectul cvadruplu al CERAVITAL XP