Apeluri Mesaj

PROVITA LE – Probioticul SCHAUMANN pentru viței

Logo PROVITA LE

PROVITA LE este o combinație de doua tulpini de lactobacili înalt active. Inhibă germenii patogeni și întărește microflora benefică a tractului intestinal la vițeii tineri.

PROVITA LE conține două tulpini de lactobacili înalt active

Probioticul PROVITA LE, dezvoltat prin cercetările SCHAUMANN, conține o combinație ideală de două culturi active: Enterococcus faecium si Lactobacillus rhamnosus. În ciuda originilor, metabolismului si dezvoltarii lor diferite, tulpinile își promovează dezvoltarea reciproc și se completează în mod pozitiv prin activitățile lor metabolice. Ambele tulipini de lactobacili au fost izolate si multiplicate din surse naturale de hrană. Nu au fost modificate genetic.

PROVITA LE întărește flora intestinală și inhibă germenii patogeni

În faza de colonizare, folosirea ambelor tulpini de lactobacili facilitează o rată mare de colonizare și, în consecintă, răspândirea rapidă pe întreaga suprafată a intestinelor. Germenii patogeni, precum Escherichia coli si bacteriile coliform, sunt inhibați.

Cercetările microbiologice asupra vițeilor au demonstrat o creștere semnificativă a Enterococcilor în jejun cu mult peste valoarea inițială. Acest efect se observă și în cecum (apendice) și, la un nivel ușor mai redus, in colon. Bacteriile anaerobe gram-pozitive, inclusiv bifidobacteria și eubacteria, cresc, de asemenea, extrem de mult.

Sănătate mai bună și randament sporit – vițeii se dezvolta mult mai repede și mai omogen

Prin utilizarea PROVITA LE, ingesta rației de bază și a furajului starter este crescut atât in faza de alăptare, cât și în cea de creștere. Vițeii se dezvoltă repede, imunitatea și sănătatea acestora fiind promovată și îmbunătățită.

În consecință, nivelele de performantă cresc și ele (vezi Fig. 1-3).

PROVITA LE
Figura 1: Performanta imbunatatita cu PROVITA LE -indicata in % fata de grupul de control
PROVITA LE
Figura 2: Performanta imbunatatita cu PROVITA LE -indicata in % fata de grupul de control
PROVITA LE
Figura 3: Cresterea zilnica cu PROVITA LE prezentata in interval de cantarire a viteilor