Apeluri Mesaj
Produktion aus eigener Herstellung: SCHAUMANN-Werke
Produse inovatoare din propria noastră producție

SCHAUMANN-Werke: Calitate din propria noastră producție - sigură și bazată pe nevoi

Cu propriile sale fabrici de producție în diferite locații din Europa, compania poate asigura producție de înaltă calitate și flexibilă, orientată către client. Gama extinsă de produse este produsă în fabrici moderne, performante și este supusă cerințelor stricte ale managementului calității.

Ideal furnizat cu produse inovatoare

Gama de produse SCHAUMANN este diversă: include amestecuri de minerale și ingrediente active pentru suplimente furajere, adaptate la situații speciale și stadii de performanță precum gestația, alăptarea, creșterea sau îngrășarea. Acizi furajeri auto-dezvoltați, produse fermentate, oligoelemente organice și probiotice. În ceea ce privește un nivel ridicat de utilizare a furajelor de bază, acordăm o importanță deosebită conservării furajelor: aditivii inovatori de siloz pe bază de bacterii cu acid lactic oferă un sprijin eficient. Toate produsele sunt unice, inovatoare și de cea mai înaltă calitate.

Calitate prin propria noastră producție

SCHAUMANN se consideră ca având o responsabilitate specială de a satisface cerințele calitative ale clientului și, în cele din urmă, cerințele producției alimentare. Înțelegerea calității SCHAUMANN, înseamnă că producția are loc în fabricile proprii ale companiei. Producția internă este deosebit de avantajoasă pentru specialitățile și componentele exclusiviste ale produselor, cum ar fi probioticele, bacterii lactice, produsele fermentate, oligoelementele și specialitățile de acizi, a căror producție este extrem de sensibilă. Toate procesele de producție sunt supuse unui control strict al calității. Produsele noastre sunt examinate atât de propriul nostru laborator, cât și de institute independente.

Transparența prin institute independente

Managementul calității SCHAUMANN este certificat de institute independente acreditate în toate etapele producției. Sistemul promovează îmbunătățirea continuă a proceselor companiei și creează transparență pentru client. Toate fabricile de producție sunt caracterizate printr-o producție controlată și bazată pe GMP +. Trasabilitatea completă este garantată - de la materia primă la consumator.

Nume fișier Tip fișier Mărime fișier Descărcați
Securitatea operațională la uzina Eilsleben (în germană) PDF 0,14 MB Descărcați