Apeluri Mesaj
Produse pentru porcine

Produse pentru porci

Produse pentru porci

SCHAUMANN oferă produse pentru toate fazele de hrănire a porcilor. Produsele variază de la furaje minerale și produse speciale la combinații de acizi, înlocuitori de lapte, pre-startere și furaje pentru creșterea purceilor. Când furajați scroafe, purcei și porci pentru îngrășat, există o serie de lucruri de luat în considerare în funcție de faza de performanță. Specialiștii SCHAUMANN vă vor sprijini în acest sens.

În timpul gestației, rezervele corporale trebuie completate prin furajare. În același timp, trebuie asigurate si cerințele nutriționale ale purceilor din uter. Din acest motiv, se recomandă utilizarea unor rații special concepute pentru gestatie, cu cantități de furaje adaptate la diferitele etape ale gestației. În perioada de alăptare de 28 de zile, până la 14 purcei pe cuib, laptele scroafei ar trebuie fie suficient. În această perioadă, scroafele ar trebui să primească o hrană special adaptată, pentru lactație. În plus față de o concentrație crescută de energie, sunt importante un nivel ridicat de ingrediente active și un aport echilibrat optim de aminoacizi.

Pentru a sprijini suplimentar scroafa și pentru a obține greutăți mari de înțărcare, purceii care sug trebuie hrăniți în plus. Furajul trebuie să conțină componente furajere palatabile și foarte digerabile, cum ar fi componentele din lapte, amidonul digerat și surse de proteine special procesate. Când creșteți purcei, trebuie să administrați aditivi acizi și enzimatici în timpul fazei de înțărcare pentru a compensa producția redusă de enzime endogene și acizi stomacal. Componentele furajere palatabile și foarte digerabile, precum și o cantitate optimă de aminoacizi și ingrediente active sunt deosebit de importante pentru creșterea și dezvoltarea optimă a purceilor.

La îngrășarea porcilor, un spațiu de hrănire suficient și furajare adecvată asigură o creștere maximă la început. Rațiile pentru porcii la îngrășat trebuie ajustate pe perioada îngrășării pentru a asigura o creșterea masei musculare, creșterea scheletului și pentru a-i hrăni la un cost redus. Spre sfârșitul perioadei de îngrășare, nu mai trebuie să furajați complet, trebuie restricționață hrana pentru finisare. Doar cu gestionarea corectă a furajelor de la preîngrășare până la sfârșitul perioadei de îngrășare se vor obține performanțe și randamente ridicate la sacrificare.