Apeluri Mesaj
Rentabilität
Rentabilitatea

Rentabilitate în sustenabilitate

Pentru SCHAUMANN, succesul în grajd este esențial pentru client. Gama extinsă de produse ajută la obținerea unor randamente mai mari în producția de animale cu utilizarea redusă a resurselor. În același timp, scopul este de a crește eficiența propriei companii prin progresul tehnic și inovație.

Aditivii pentru însilozare SCHAUMANN îmbunătățesc rentabilitatea producției de siloz

Un exemplu al efectelor de îmbunătățire a rentabilității SCHAUMANN sunt aditivii de însilozare special dezvoltați și produși. Aceștia optimizează utilizarea furajului de bază și, astfel, resursele disponibile prin reducerea pierderilor de însilozare și creșterea valorii de furajare a însilozărilor.

Costurile utilizării aditivului de însilozare sunt, de obicei, semnificativ mai mici decât veniturile obținute din randamentul energetic mai mare care poate fi obținut din aceeași cantitate de siloz de iarbă sau porumb. Astfel, rentabilitatea producției de siloz este îmbunătățită prin utilizarea aditivilor pentru siloz

Investiții anticipative în cercetare și dezvoltare

Desigur, SCHAUMANN se preocupă și de propria sa rentabilitate. Efortul de a realiza o metodă de producție sigură și eficientă, cu o reducere constantă a costurilor, servește succesului pe termen lung al companiei. Grupul investește continuu în cercetare și dezvoltare orientată spre viitor.

Proprietatea Hülsenberg a grupului cu unitățile sale de exploatare agricolă este de ultimă generație, iar complexul de laboratoare al ISF Schaumann Research are cele mai noi tehnologii de analiză. Acest lucru asigură îmbunatațirea continuă a calității produselor, noile dezvoltări de pionierat și verificarea constantă a eficacității produselor SCHAUMANN.