Apeluri Mesaj
Internationales Netzwerk
Rețea internațională

Rețeaua internațională de companii creează sinergii

Odată cu înființarea primei companii în 1938, H. Wilhelm Schaumann a pus piatra de temelie pentru un grup internațional de companii. Astăzi, SCHAUMANN este un brand puternic într-o rețea de companii specializate în diferite domenii de concentrare pe probleme agricole.

Gândim și lucrăm în rețele - SCHAUMANN ca actor global

Fondată în 1938 ca H. Wilhelm Schaumann GmbH, SCHAUMANN este acum un grup de companii care operează în întreaga lume, prezent în peste 40 de țări.

Acest lucru generează continuu noi provocări pentru cercetare și dezvoltare, conversia în produse performante și calibrarea în consecință a conceptului SCHAUMANN – ceea ce implică valoare adăugată clară pentru fiecare dintre clienții noștri. În prezent, cu 14 filiale, am stabilit zone de afaceri internaționale în Austria, Elveția, China, Franța, Italia, Croația, Polonia, România, Rusia, Slovacia, Republica Cehă, Ucraina, Ungaria și Vietnam. Mai mult, cooperăm cu organizații partenere din peste 30 de alte țări.

Un partener puternic de partea ta - Huelsenberg Holding.

Huelsenberg Holding care operează la nivel global cu patru companii orientate diferit a apărut din H. Wilhelm Schaumann GmbH. Aici se concentrează Union Agricole Holding ca și companie-umbrelă pentru 25 de companii internaționale active în agricultură.

În 1948, H. Wilhelm Schaumann a fondat, de asemenea, Durag Holding pentru tehnologia de măsurare a încălzirii mediului. Acest grup de companii creează sinergii pentru Enbycon Holding, cu accent pe energiile regenerabile. Companiile de biotehnologie sunt rezumate în Biotic Sience Holding. Aceasta include, de asemenea, Lactosan, de la care SCHAUMANN beneficiază de expertiza lor în domeniul aditivilor biologici de siloz și probiotice, precum și de la producția de conservanți pe bază de acidifianti și furaje suplimentare de la Ligrana care apartine de Uniunea Agricole Holding.

Fundația H. Wilhelm Schaumann.

Fundația cu același nume a fost fondată în 1967 de H. Wilhelm Schaumann. Fundația promovează, în special, cercetarea științifică prin promovarea tinerilor cercetători cu burse, subvenții și ceremonii de premiere, organizarea de conferințe științifice pentru zootehnie și agricultura, precum și acordarea de donații pentru cercetare.
Cel mai important eveniment organizat de Fundația H. Wilhelm Schaumann este „Conversațiile Hülsenberger”: la fiecare doi ani, Fundația invită oameni de știință importanți la un forum de trei zile pentru a promova schimbul de idei între disciplinele științei zootehnice. Volumele conferinței pentru discuțiile de la Hülsenberger pot fi descărcate de pe site-ul web al Fundației.