Apeluri Mesaj

MiZi - noul companion al purceilor

2018-10-17 
Logo MIZI

Diareea este una dintre cele mai frecvente boli la purceii de pe patul cald. Ingredientul activ inovator  MiZi ajută la prevenirea acestui lucru. Într-un procent de 40%, bolile gastrointestinale se numără printre cele mai frecvente motive pentru utilizarea antibioticelor în fermele de porci. În mod alternativ, dozele farmacologice de 2500-3000 ppm oxid de zinc (ZnO) sunt de asemenea folosite cu mare succes. Cu toate acestea, având în vedere dezvoltarea rezistenței și încărcătura din mediul înconjurător, sunt de dorit abordări alternative.

Aici este locul unde MiZi, inovația SCHAUMANN intra in joc: Tratamentul special,  pur mecanic al ZnO, crește suprafața și activează structura moleculară. Prin urmare, MiZi demonstrează deja proprietăți funcționale suplimentare atunci când este adăugat în dozele permise din cadrul reglementărilor privind alimentația animalelor. Rezultatul este comparabil cu efectele dozelor farmacologice de ZnO.

Datorită inhibării eficiente a  tulpinilor de E. coli și a reducerii diareei asociate perioadei de înțărcare, aplicarea MiZi aduce o contribuție importantă la bunăstarea animalelor. În același timp, protecția mediului este luată în considerare prin conținutul considerabil redus de Zn din furajele unice și prin excreția ulterioară redusă, în comparație cu dozele farmacologice.

Informații suplimentare pot fi obținute de la consultantul  SCHAUMANN sau direct de la

SCHAUMANN Agri SRL
Str Ramuri Tei nr 20 Bucuresti Romania
Tel: 031 43 80 479
Fax: 031 43 80 749
info@schaumann-agri.ro
www.schaumann-agri.ro