Apeluri Mesaj
Siloz de iarba si Siloz de porumb

Produse pentru producția de siloz și furaje

Produse pentru producția de siloz și furaje

SCHAUMANN oferă aditivi de însilozare biologici și chimici pentru însilozare. BONSILAGE, aditivii biologici de însilozare de la SCHAUMANN oferă soluția optimă pentru fiecare însilozare pentru a produce furaje de bază de înaltă calitate. Calitatea furajelor de bază este crucială pentru producția de lapte, sănătatea durabilă a animalelor și producția de lapte rentabilă. Aditivii biologici pentru însilozare constau din bacterii lactice care controlează procesul de fermentare și stabilesc modelul correct de fermentație acidă. Deci, profitați la maximum de silozurile voastre. Toți aditivii de însilozare protejează fiabil împotriva reîncălzirii și asigură stabilitatea aerobă. Drojdiile, mucegaiul și clostridia sunt inhibate în silozuri. Alte avantaje sunt: reducerea pierderilor de însilozare, digestibilitate crescută, creșterea conținutului UDP al însilozării, creșterea ingestei de furaje de bază și o reducere a pierderilor de îndepărtare. Diferiții agenți de însilozare sunt creați special pentru însilozarea ierbii, trifoiului de iarbă, lucernă, leguminoase, secară verde, GPS, porumb, amestec de știulete de porumb (CCM) și silozuri de porumb întregi. Aditivii pentru însilozare din grupul de produse BONSILAGE SPEED conțin tulpina bacteriană lactică Lactobacillus diolivorans, reducând astfel timpul de însilozare la 14 zile. BONSILAGE FIT previne activ cetozele prin formarea propilen glicolului și crește statusul de sănătate a vacilor.

Aditivii chimici de însilozare sunt adecvați pentru tratarea suprafeței și a marginilor în silozurile de porumb și iarbă. Acestea inhibă drojdiile și mucegaiurile în zonele  probleme a silozului de porumb și iarbă. Prevenirea reîncălzirii reduce pierderea de nutrienți, îmbunătățește prin igienă și crește palatabilitatea rației. Puteți utiliza, de asemenea, aditivi chimici de însilozare în rații mixte totale (TMR). Aceste produse stabilizează amestecul de furaje, îmbunătățesc igiena și măresc  cantitatea de energie a furajelor.

Amestecurile de iarbă GREENSTAR oferă sămânța de iarbă potrivită pentru fiecare locație. Aici veți găsi amestecurile potrivite pentru culturi furajere, pajiști permanente, recoltarea culturilor și adăugarea de leguminoase. Produsele sunt disponibile atât pentru însămânțare nouă, cât și pentru supra însămânțare. Re-însămânțarea este recomandată în special după cultivarea pajiștilor sau pentru culturile cu goluri. Intercultivarea este interesantă pe fondul cerințelor de ecologizare pentru diversificare. Alte avantaje sunt conservarea nutrienților în timpul iernii, legarea azotului de leguminoase, îmbunătățirea structurilor solului și controlul eroziunii. Culturile suprimă buruienile și dăunătorii. De asemenea, crește activitatea biologică a solului. Utilizarea păiușul cu frunze moi în amestecurile de iarbă creează o toleranță ridicată la secetă și o eficiență nutrițională foarte bună. Randamentele anuale crescute rezultate reduc masiv costurile producției de furaje de bază.