Apeluri Mesaj

SCHAUMA OMNI-S - testare practică cu 300 de scroafe confirmă îmbunătățirea fertilității și a vitalității

Sau

Folosirea SCHAUMA OMNI-S determină o îmbunătățire  a performanțelor
Rapoartele din practică confirmă: mai puține cazuri de boli puerperale cu SCHAUMA OMNI-S. Aceasta conduce la un comportament mult mai intens în perioada de călduri și la o rată a concepției mai mare. Efectele pozitive ale SCHAUMA OMNI-S au fost documentate în cadrul unui alt studiu practic.

Descrierea studiului

Pe parcursul a șapte luni (februarie - august), 300 de scroafe au primit acest supliment inovator, în intervalul dintre perioada de creștere și cea de gestatie. Rațiile grupului de test au fost suplimentate cu o rată de 3.0%.

Modificare pozitivă a parametrilor de performanță

Indicatorii de performanță au arătat că această suplimentare a avut efecte pozitive asupra parametrilor fiziologici înregistrați. De exemplu, s-a observat o creștere clară a parametrilor de fertilitate, chiar și în lunile toride de vară, despre care se știe că au  adesea, un impact negativ asupra fertilității. Performanțele individuale ale animalelor au fost stabilizate. În plus, purceii au experimentat o creștere semnificativă a vitalității și imunitate îmbunătățită.

Rezultatele parametrilor de fertilitate

Diagrama arată o imagine de ansamblu a schimbărilor parametrilor de fertilitate, înainte și după folosirea SCHAUMA OMNI-S. Numărul montelor  necesare pentru fiecare scroafă a fost redus cu 5.7%. Reintrarea în călduri a fost redusă în procent de 46%, iar avorturile au scăzut cu aproximativ 46%.

Rezultate în materie de vitalitate a purceilor

O descoperire semnificativă o constituie creșterea cu 0.47% a numarului de purcei fătați. Folosirea  SCHAUMA OMNI-S reduce numărul purceilor născuți morți.

Rezumat

Rezultatele acestui studiu confirmă rapoartele pozitive vizavi de utilizarea SCHAUMA OMNI-S in practică. Mai puține reintrări în călduri înseamnă mai mulți purcei per scrofă, anual, și mai mulți purcei născuți vii, ceea ce constituie bazele unei producții de mai mulți purcei per scroafă si an.

Folosirea SCHAUMA OMNI-S produce o imbunatatire evidenta a performantelor

SCHAUMA OMNI-S