Apeluri Mesaj

SCHAUMA OMNI-S – pentru performanțe sporite în hrana scroafelor, purceilor și vierilor

2019-02-11 
Schweine

Uleiul de somon și lignoceluloza ca ingredienți valoroși, grâul gelatinizat ca purtator, acizii organici si antioxidanții ca stabilizatori - aditivii acestui produs garantează performanțe sporite și profitabilitate.

SCHAUMA OMNI-S a fost special conceput pentru performanțe sporite ale hranei scroafelor și purceilor. Nivelele ridicate de ulei de somon de cea mai buna calitate pe care le conține au o influentă pozitivă puternică asupra  a numeroși parametri fiziologici. Sistemul imunitar este susținut și fertilitatea scroafelor și a vierilor este sporită. În plus, vitalitatea și rezistența purceilor nou-nascuti este îmbunătățită.

Ulei de somon de cea mai buna calitate

Uleiul de somon folosit prezintă un continut ridicat și stabil de acizi grași omega-3 (EPA, DHA, DPA) respectiv o prospețime și un status oxidativ bun datorită ingredientelor brute și racite, procesate întotdeauna în stare proaspată.

Lignoceluloza funcțională

Lignoceluloza funcțională cu proporții bine definite de fibre fermentabile are un efect bine determinat asupra sănătății intestinale. Combinația standardizată de fibre nutritive solubile și insolubile prezintă numeroase avantaje: trecerea mai rapidă prin intestinul gros, ceea ce reduce acumularea și dezvoltarea organismelor patogene. Procesele fermentative se deplaseaza către regiunea intestinală inferioară, îmbunătățind consistența fecalelor. Efectul prebiotic, legarea și dezactivarea organismelor patogene, împreună cu efectele de reducere a stresului, constituie proprietăți suplimentare specifice lignocelulozei.

Grâul tratat hidrotermic

Grâul tratat hidrotermic constituie, atât din punct de vedere fizic cât si nutrițional, un purtator excelent al uleiurilor atât de necesare, obținute în urma unui proces special de vidare. Acest proces reprezintă un element important al dezvoltării conceptului din spatele SCHAUMA OMNI-S, deoarece doar prin obținerea de conținuturi mari de ulei putem recomanda folosirea unor rate moderate de amestec.