Apeluri Mesaj

BONSILAGE. Îmbunătățirea măsurabilă a calității furajului.

2017-03-21 
BONSILAGE-Dosen

Noul BONSILAGE – din gama BASIC, SPEED și FIT oferă soluția unor produse orientate către fiecare tip de siloz. Experiența vastă a cercetătorilor SCHAUMANN – se regăsește în selecția continuă și înregistrarea celor mai potivite tulpini de bacterii.

Produsele BONSILAGE din grupul BASIC – îmbunătățesc considerabil calitatea furajului. Ele optimizează procesul de fermentare și stabilitatea silozului și cresc cantitatea de proteine nedegradabile ruminal (UDP) din siloz. (vezi figura 1). Performanța furajării crește.

Produsele BONSILAGE SPEED – realizează o însilozare vizibil mai rapidă. Ele conțin noul aditiv Lactobacilus diolivorans. După numai două săptămâni, silozurile bogate în energie și cu stabilitate aerobă foarte bună pot fi utilizate în hrana animalelor.

Aditivul pentru însilozare BONSILAGE FIT  îmbunătățește considerabil condiția fizică a vacilor de lapte. Acesta transferă modelul de fermentație acidă către mai mult acid acetic și propilen glycol, simultan cu o stabilitate aerobă ridicată. Riscul de cetoză și acidoză scade.