Apeluri Mesaj

Produse noi în gama de acizi SCHAUMANN

2019-04-24 
SCHAUMACID-Säuren

Odată cu reorientarea programului de acizi SCHAUMACID, SCHAUMANN combină concepte dovedite cu inovațiile și rezultatele cercetărilor ISF Schaumann. Noile combinații de acizi SCHAUMACID oferă un sprijin specific pentru sănătatea intestinală în diferitele domenii de aplicare.

Noul SCHAUMACID First dezvoltat pe bază de acid sorbic este special conceput pentru purcei. Combinația de acizi determină inhibarea marcantă a E. coli. Datorită palatabilității mari, SCHAUMACID First este bine absorbit imediat după înțărcare. Poate fi, de asemenea, utilizat ca top dressing la scroafă în fazele critice din jurul fătării. Se reduce semnificativ presiunea de infecție și riscul de diaree a purcelului atât în maternitate, cât și în creșă.

Odată cu dezvoltarea ulterioară a SCHAUMACID H, SCHAUMANN folosește efectul antiinflamator al acidului humic. SCHAUMACID H extinde protecția împotriva microbilor patogeni și susține activ sănătatea mucoasei intestinale.

SCHAUMACID A extinde acțiunea clasică a acizilor organici prin completarea acestora cu granule de alge procesate special. Susține microflora pe mai multe niveluri (acizi organici, prebiotice, polifenoli) și pune bazele unei sănătăți și performanțe intestinale ridicate.

Produsele specifice din programul SCHAUMACID asigură  o creștere optimă datorită stabilității  florei intestinale.

Toate produsele SCHAUMACID sunt etichetate cu sigiliul VLOG și sunt astfel potrivite pentru producția de alimente nemodificate genetic.